Praktijk Monique Keyser

Testimonials

"Mijn zoon (14 jaar) heeft het afgelopen schooljaar flink wat emotionele problemen gehad (pesten, geen aansluiting kunnen vinden, depressiviteit). Zo erg dat hij de zin in leven niet meer zag zitten. Monique heeft mijn zoon in deze periode ontzettend goed opgevangen. Zij heeft hem kunnen helpen door naast zijn energiebanen te meten en de juiste medicijnen daarmee te bepalen ook goed te luisteren, adviseren en begeleiden. Door haar hulp heeft hij de draad weer op kunnen pakken. Hij begon weer goede cijfers te halen. In verband met het pesten hebben wij hem ingeschreven op een andere school. Monique heeft ons daarin ondersteund met adviezen. Het gaat nu prima met onze zoon en hij heeft weer zin om naar school te gaan. Hij geeft zelf aan dat als hij niet 'lekker in zijn vel' zit, hij zeker weer naar Monique gaat."
Petra

"Ik bedank je voor de steun die je hebt gegeven. Je hebt me geholpen te genezen en hebt me vertrouwen gegeven. Daardoor kon ik weer geloven dat je niet met pijn hoeft te leven en kan ik het leven met veerkrachtige tred aan."
Salwa

"Monique, je hebt de klachten waarmee ik bij je kwam heel goed behandeld. Al heel snel merkte ik resultaat van de middelen die je adviseerde. Naast een deskundig advies vind ik de rustige en betrokken aandacht die je tijdens een consult hebt heel bijzonder."
Corrien

"Sinds het jaar 2000 heb ik min of meer regelmatig last van blaasontsteking. Soms twee keer in de maand, dan weer een half jaar niet. Vaak antibioticum geslikt. Sinds ruim een jaar begin ik op advies van Monique een homeopatisch middel te slikken zodra ik het voel aankomen. Heb het daardoor al drie keer in de kiem kunnen smoren. Dolgelukkig hiermee. Dank je wel."
Ineke

"Ik ben erg te spreken over de behandeling door Monique, met name zoals zij de smaak en de reuk bij mij (Parkinson-patiënt) heeft weten terug te brengen."
Han

"Pijn in de bovenarm. Dokter kan niets vinden. Voelt als heel erge spierpijn. Nee, toch iets anders. Spanning? Homeopathisch middel Monique. Het verdwijnt! Na een jaar komt het nog eens terug. Weer dat middel en ja.....het slaat aan. Sindsdien geen last meer gehad. Hoe blij kun je zijn?"
Caroline

 

Testimonials