Praktijk Monique Keyser

Wie ben ik?

Ik ben Monique Keyser, in 1967 geboren in Alkmaar.

In mijn praktijk help ik mensen bij het herstellen van uiteenlopende klachten. Daartoe heb ik de opleiding tot mesoloog gevolgd. Ik heb geleerd gebruik te maken van electro-acupunctuur volgens Voll, waarmee ik mensen doormeet op electro-accupunctuurpunten op handen en voeten. Prettig aan deze meetmethode vind ik dat ik concreet en bewijsbaar kan vaststellen welke homeopathische middelen en/ of vitaminen goed bij een patiënt aanslaan. Tevens kun je goed testen voor welke voedingsmiddelen iemand intolerant is.

Wat ik zo prachtig vind aan dit vak, is dat je met natuurlijke middelen mooie resultaten kunt bereiken bij mensen die soms al jarenlang last hebben van klachten. Daarnaast geniet ik van elk consult, vanwege het persoonlijke contact met mensen. Dat iedereen anders is, maakt het voor mij enorm boeiend.

Voorafgaand aan de mesologie-opleiding heb ik het eerste jaar van de opleiding voor natuurgeneeswijzen in Hilversum gevolgd en een aparte training voor homeopathie. Eerder rondde ik al de Hogere Beroepsopleiding Jeugdwelzijnswerk (HBO-J) en het Atheneum af.

Voordat ik startte als natuurgeneeskundige therapeut was ik zeven jaar directeur van een kinderopvangorganisatie; daarvoor werkte ik vijftien jaar lang in de thuiszorg, eerst als manager en later als directeur.

Neem contact op

 

Monique